top of page
Пошук
  • samaryschool

В нашому ліцеї пройшов Тиждень доброчесності.

Як свідчить практика, введення дітей у дискурс доброчесності та етики має позитивні результати в подальшому, коли сьогоднішні школярі прийматимуть важливі рішення вже у дорослому житті. Школа не має бути “дзеркалом суспільства”, лише віддзеркалюючи його проблеми та вади. Школа повинна стати середовищем, де будуть формуватися нові норми суспільної взаємодії – взаємоповага, честь і гідність, доброчесність та справедливість.


В нашому ліцеї пройшов Тиждень доброчесності.

Головна мета тижня – ознайомити учнів з поняттям “доброчесність”, спонукати до доброчесної поведінки в повсякденному житті. Під час годин спілкування “Сім кольорів щастя і добра”, “Що таке корупція?”, дискусія “Безпека в мережі в воєнний час” учні активно обговорювали різні ситуації та оцінювали правильність чи хибність вчинків, описаних у ситуаціях, пропонували власні принципи доброчесності, яких слід дотримуватись у школі та повсякденному житті.

Ми всі хочемо жити в розвиненому середовищі, яке базується на взаємній повазі, честі та гідності.

Прагнемо жити в середовищі, яке базується на взаємній повазі, честі та гідності. 


Тож будьмо доброчесними!


13 переглядів0 коментарів

Останні пости

Дивитися всі

ДЕКАДА ПРОТИ НАСИЛЛЯ

У світі постійно відбуваються війни, напади, дискримінація, приниження. Але коли насильство чиниться поруч із нами ми можемо й повинні...

Commenti


bottom of page