top of page
Пошук
  • samaryschool

«Мій світ без насильства»

З метою привернення уваги учасників освітнього процесу до проблеми насильства у суспільстві та попередження негативних явищ, що можуть призвести до насилля або спровокувати його вчинення, у ОЗЗСО « Самірівський ліцей ім. П. Штика» відбулися різноманітні заходи до Міжнародного дня ненасилля.

Практичним психологом та соціальним педагогом проводилися тренінгові заняття «Мій світ без насильства», заняття з елементами тренінгу « Ми проти насилля»;виховні години «Любов – найкращий засіб спілкування»; акції: « Я проти насилля, а ти?», « Я проти насилля, тому що… » ?"; відеолеторій « Насильство-проблема суспільства». Символом дня стала блакитна стрічка, за допомогою якої учні та вчителі могли висловити свою власну позицію щодо проблеми насилля.

Проведені заходи, спонукали до аналізу власних дій, вчинків, переосмислення цінностей. Сприяли вихованню в учнів людяності, відповідальності, любові до ближнього, поваги до гідності іншої людини.



11 переглядів0 коментарів

Останні пости

Дивитися всі

ДЕКАДА ПРОТИ НАСИЛЛЯ

У світі постійно відбуваються війни, напади, дискримінація, приниження. Але коли насильство чиниться поруч із нами ми можемо й повинні...

Comments


bottom of page